برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید

 

معرفی آزمایشگاه کنترل غذا ودارو

مقدمه:

آزمایشگاه کنترل معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ارومیه با زیربنایی بالغ بر 750 مترمربع  فعالیت خود را با دو بخش شیمیایی و میکروبی در سال 1349 آغاز نموده و با حمایت و اعتماد مسئولان امر و تجهیز و توسعه فضای فیزیکی آزمایشگاه، جذب کارشناسان متعهد و متخصص و بهره‌گیری از دانش و پشتکار کارکنان خود در سا‌ل‌های متمادی، توانسته در زمره آزمایشگاه‌های برتر و سطح یک معاونت‌های غذا و دارو کشور قرار گیرد.

رسالت:

 رسالت آزمایشگاه کنترل غذا و دارو تضمین سلامت و ارتقاء کیفیت انواع مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، دارو و مکمل‌ها می‌باشد.

 

شرح وظایف سازمانی آزمایشگاه کنترل غذا و دارو:

- استقرار و به‌کارگیری الزامات فنی و مدیریتی استاندارد بین‌المللی آزمایشگاهی ISO/IEC 17025:2017

- انجام آنالیزهای کنترل کیفیت مواد اولیه و فرآورده‌های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی تولید داخل کشور و وارداتی به کشور

- تدوین دستورالعمل‌های کاری آزمایشگاه )SOP: Standard Operation Procedures(

 - صحه‌گذاری روش‌های آزمون و اطمینان از صحت و دقت نتایج آزمون گزارش شده توسط آزمایشگاه

- شرکت موثر در آزمون‌های مهارت‌آزمایی بین‌المللی و مقایسات بین آزمایشگاهی کشوری

- بازرسی‌ و نظارت بر نحوه انجام آزمون‌ها و کنترل‌های لازم در آزمایشگاه‌های صنایع تولیدی استان و اطمینان از حسن اجرای               GLP )Good Laboratory Procedures (

- آموزش به مسئولان فنی واحدهای تحت پوشش تولیدی استان و دانشجویان مراکز آموزش عالی

- رتبه‌بندی آزمایشگاه‌های همکار، مجاز و آزمایشگاه واحدهای تحت پوشش تولیدی استان

- مشارکت در طرح­های کشوری اعلامی سازمان غذا و دارو و انجام آزمون‌های درخواستی از جمله:

 (PMS( Post Marketing Surveillance PMQC (Post Marketing Quality Control

دارو و مکمل  و تجهیزات

- ارائه اطلاعات آماری عملکرد آزمایشگاه به منظور بیان توانمندی این واحد در امر کنترل و نظارت بر کیفیت مواد اولیه و فرآورده‌های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی

- تهیه و تدوین فرآیندهای ارتقای کیفیت و برنامه استرات‍ژیک آزمایشگاه

- تهیه و تکمیل مدارک موردنیاز برنامه‌های عملیاتی و خودارزیابی سازمان غذا و دارو

- ارتباط با ادارات کنترل و نظارت بر امور غذا و سازمان‌های ذی‌ربط در جهت افزایش توان نظارتی دانشگاه علوم پزشکی بر تولیدات داخلی، وارداتی و مواد اولیه فرآورده‌های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی

- برگزاری دوره‌های آموزشی ضمن خدمت کارشناسان شاغل در آزمایشگاه کنترل غذا و دارو و سایر مراکز

 

آزمایشگاه کنترل غذا و دارو ارومیه در حال حاضر با بخش‌های پذیرش، آنالیز شیمیایی، بسته‌بندی، آرایشی و بهداشتی، رنگ، میکروب‌شناسی، آنالیز دستگاهی، دارو و مکمل به فعالیت می‌پردازد.

 

 

 

تنظیمات قالب