برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید

 

مدیریت آزمایشگاه کنترل غذا ودارو

بخش آنالیز سموم عالی و قارچ:

 

  این بخش مجهز به دستگاه‌های­ کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) با دتکتورهای UV، DAD، FLD و RI، کروماتوگرافی لایه نازک (TLC) و الایزاریدر می­باشد. آزمون­های قابل انجام در این بخش عبارتند از:

- آنالیز انواع سموم قارچی نظیر آفلاتوکسین توتال، آفلاتوکسین M1، اکراتوکسین A، داکسی نی­والنول، زیرالنون، پاتولین در انواع مواد غذایی

- آنالیز انواع نگهدارنده­ها نظیر بنزوات سدیم، سوربات پتاسیم، ناتامایسین، پروپیونات کلسیم در انواع مواد غذایی

-  آنالیز انواع شیرین کننده­ها نظیر آسپارتام، آسه­سولفام و ساخارین

- آنالیز پروفایل قندها در انواع آبمیوه و کنسانتره‌

- آنالیز پروفایل اسیدهای آلی در انواع آبمیوه و کنسانتره‌

- آنالیز اسید فولیک در آردهای غنی‌شده و پودر پرمیکس

- آنالیز نمک‌های پارابن و تیازولینون‌ها در انواع محصولات بهداشتی

 

                                          

تنظیمات قالب