برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید

معاونت غذا و دارو

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان آذربایجان غربی

رسالت معاونت غذا و دارو:

معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان آذربایجان غربی در راستای حفظ کرامت انسانی و تأمین، حفظ و ارتقاء سلامت آحاد جامعه در صدد است با برنامه محوری، نگاه سیستمی، استفاده از منابع انسانی، امکانات درون و برون بخشی بر تهیه، واردات، صادرات، تولید، توزیع، عرضه، نگهداری، انبارش، مصرف، آزمایش، کنترل و پایش کیفیت مواد و فرآورده های غذایی، دارویی، طبیعی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، بیولوژیک، مکملها، مواد و داروهای تحت کنترل، شیر خشک، تجهیزات و ملزومات پزشکی و دندانپزشکی، اقلام بسته بندی و فرآورده های مرتبط حاصل از فناوریهای نوین نظارت نموده و مناسبترین منابع اطلاع رسانی و آموزش همگانی را فراهم سازد.

چشم انداز معاونت غذا ودارو:

ما بر آنیم تا با تکیه بر الطاف الهی، با بهره گرفتن از ظرفیتهای موجود ضمن ایفای رسالت سازمانی، یکی از پنج معاونت غذا و دارو برتر کشور باشیم.

ارزش های معاونت غذا ودارو:

- پایبندی به اصول و ارزشهای اسلامی، ملی و اخلاقی

- ارائه خدمات علمی، دقیق، کارشناسی و صادقانه

- به رسمیت شناختن و توجه به حفظ کرامت انسان و حقوق ذینفعان

- احساس مسئولیت و تعهد به حرکت در راستای تحقق اهداف سازمانی

- افزایش رضایتمندی گیرندگان خدمت و کارکنان

- التزام به پاسخگو بودن در قبال وظایف سازمانی

اهداف معاونت غذا ودارو:

- تأمین، حفظ و ارتقا سلامت جامعه تحت پوشش

- حفظ و ارتقاء و تضمین ایمنی فرآورده های سلامت در مناطق تحت پوشش

- بهبود دسترسی عادلانه به خدمات دارویی در مناطق تحت پوشش

- نظارت و حمایت از تدارک، تولید و توزیع مطابق ضوابط محصولات سلامت محور در استان

- پیشگیری و مبارزه با قاچاق و کاهش تقلب در کالاهای سلامت محور

- بهبود فرآیندهای ارائه خدمت

- تکریم ارباب رجوع و افزایش رضایتمندی گیرندگان خدمت

- فرهنگ سازی، اطلاع رسانی و ارائه آموزشهای عمومی و تخصصی

- ترویج فرهنگ صحیح مصرف غذا و دارو

- کاهش سرانه مصرف دارو

- ارائه خدمات آزمایشگاهی تخصصی کنترل غذا و دارو

- توانمندسازی منابع انسانی

- گسترش همکاری درون و برون بخشی

- بودجه ریزی عملیاتی، صرفه جویی و کنترل هزینه ها

- ارتقاء کیفیت و بکارگیری ابزارهای مدیریتی به روز و کارآمد

- ارتقاء جایگاه معاونت غذا و دارو در زمینه های اجرایی، علمی، پژوهشی و خدماتی

- ارتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات و نظارت در زمینه های دارویی، غذایی، آرایشی و بهداشتی

فرصتهای معاونت غذا ودارو:

- وجود فارغ التحصیلان رشته های داروسازی و صنایع غذایی

- تفکر استفاده بهینه از منابع در سطح معاونت

- وجود آزمایشگاه کنترل غذا و دارو با نیروی انسانی ماهر و تجهیزات پیشرفته

- امکان استفاده از رسانه های ارتباط جمعی به منظور ارتقاء سطح آگاهی عموم مردم و جامعه

- وجود کمیسیون موضوع ماده 20 امور داروخانه ها و شرکتهای پخش در دانشگاه

- وجود کمیسیون ماده 11 قانون تعزیرات در دانشگاه

- وجود کمیته فنی صدور پروانه های بهداشتی در معاونت غذا و دارو

- وجود کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو دانشگاه

- همکاری مناسب معاونت غذا و دارو با مراجع قضایی و تعزیراتی در برخورد با تخلفات

 

تنظیمات قالب