برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید

 

مدیریت آزمایشگاه کنترل غذا ودارو

بخش آنالیز شیمیایی:

 

بخش آنالیز شیمیایی آزمایشگاه کنترل غذا داروی ارومیه متشکل از 6 بخش مجزای: بخش آبمیوه و کنسانتره، بخش فرآورده‌های لبنی و گوشتی، بخش فرآورده‌های گلوسیدی، بخش آشامیدنی‌ها و آب، بخش افزودنی‌ها و مواد اولیه، بخش غلات و فرآورده‌های آردی می‌باشد.

انجام کلیه آزمون‌های فیزیکوشیمیایی مندرج در بروشورهای استاندارد ملی و بین‌المللی و برگه‌های آنالیز، کنترل کیفیت و اصالت محصولات تولیدی و وارداتی به استان از اهم وظایف بخش آنالیز شیمیایی بوده و در این راستا می‌توان به انجام آزمون‌ها و پایش فاکتورهای مهمی نظیر موارد زیر اشاره نمود:

- آنالیز نگهدارنده‌های بنزوات سدیم و سوربات پتاسیم در نوشیدنی‌ها، انواع فرآورده‌های آردی و سس‌ها

- اندازه‌گیری میزان نیتریت در فرآورده‌های گوشتی نظیر سوسیس و کالباس

- اندازه‌گیری میزان HMF ، اسیدآمینه پرولین و فعالیت دیاستازی در عسل

- اندازه‌گیری میزان  انیدریدسولفورو (SO2) در آبلیمو و قند و شکر

- اندازه‌گیری میزان آهن در آردهای غنی‌سازی شده

- اندازه‌گیری میزان آنیون‌ها و کاتیون‌های موجود در آب‌های آشامیدنی و معدنی

 

 

از جمله مهمترین تجهیزات آزمایشگاهی موجود در بخش آنالیز شیمیایی می توان به دستگاه اسپکتروفتومتر UV،  فتومتر، فلیم‌فتومتر، pH متر، هدایت‌سنج، رفراکتومتر، ترازوی حساس با دقت  0001/0 گرم، آون با قابلیت درجه‌بندی مختلف و ... اشاره نمود.

 

تنظیمات قالب