برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید

 

مدیریت آزمایشگاه کنترل غذا ودارو

بخش رنگ:

 

استخراج و شناسایی رنگ­های سنتتیک (مصنوعی) با استفاده از روش­های کروماتوگرافی کاغذی (TLC) و نیز اسپکتروفتومتری UV در انواع مواد غذایی و محصولات آرایشی بهداشتی در بخش رنگ آزمایشگاه کنترل غذا و داروی ارومیه انجام می­گیرد. از جمله شاخص‌های مهمی که در این بخش پایش می‌گردد می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

- شناسایی پیک اسپکتروم زعفران و تشخیص زعفران تقلبی با روش اسپکتروفتومتری

- شناسایی پیک بتاکارتن در روغن‌های گیاهی و حیوانی و فرآورده‌های لبنی نظیر پنیر پیتزا با روش اسپکتروفتومتری

- شناسایی و تعیین مقدار رنگ مصنوعی سان‌ست‌یلو در فرآورده‌های حجیم شده بر پایه غلات با روش اسپکتروفتومتری

- شناسایی نوع رنگ‌های مصنوعی در مواد تزئینی، پوشش‌های قندی و آردی و انواع نوشیدنی‌ها با روش­ کروماتوگرافی کاغذی (TLC)

 

            

 

                  

 

تنظیمات قالب