در بخش بستهبندی آزمایشگاه کنترل غذا و داروی ارومیه، نوع بستهبندی مواد غذایی از نظر بستهبندی شیشهای، پلیمری، قوطی فلزی و کاغذی مورد بررسی قرار گرفته و کیفیت آنها با انجام آزمونهایی نظیر موارد زیر کنترل میگردد:
- اندازهگیری میزان مهاجرت کلی
- بررسی نوع پوشش داخلی قوطیهای فلزی و بررسی میزان خوردگی آنها
- اندازهگیری میزان کشش پوششهای پلیمری و نفوذپذیری گازها
- اندازهگیری شاخص ذوب مواد اولیه پلیمری (MFI)
از جمله تجهیزات تخصصی بخش بستهبندی، دستگاه دوخت حرارتی، دستگاه کشش یا Tensile ، دستگاه نفوذپذیری گازها، المندورف و ... میباشد.