برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
  • 1404/03/11 - 12:01
  • - تعداد بازدید: 24
  • - تعداد بازدیدکننده: 24
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:

چراغی برای اصلاح الگوی مصرف

دکتر اکبر زمانی از نشانگر رنگی تغذیه ای به عنوان چراغی برای اصلاح الگوی مصرف و راهی برای یک انتخاب سالم یاد کرد.

به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:

دکتر اکبر زمانی مدیر نظارت و ارزیابی مواد و فرآورده های خوراکی،آشامیدنی ،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان آذربایجان غربی در خصوص نشتنگر رنگی تغذیه ای یا همان چراغ راهنمایی تغذیه ای گفت: چراغ راهنمایی تغذیه ای به عنوان یک نشانگر رنگی بر روی بسته بندی مواد غذایی درج  می شود و به مصرف کننده این امکان را می دهد که  انتخاب سالم تری نسبت به خرید خود داشته باشد

دکتر اکبر زمانی افزود: نشانگر تغذیه ای که از آن به عنوان چراغ راهنمایی تغذیه ای یاد می شود که دارای سه رنگ سبز،قرمزو زرد است با در اختیارقرار دادن اطلاعات لازم به مصرف کننده به صورت شفاف و قابل درک در مورد مواد خوارکی و آشامیدنی در ارتقاء سلامت مصرف کنندگان و جلوگیری از گسترش بیماری های غیرواگیر می تواند موثر باشد.

دکتر زمانی در ادامه افزود: این نشانگر شامل سه رنگ سبز ، زرد و قرمز می باشد که رنگ سبز به معنای کم است یعنی یک انتخاب سالم تر ،رنگ زرد به معنی متوسط است که ما را به یک انتخاب نسبتا خوب راهنمایی می نماید و در آخر رنگ قرمز به معنی زیاد بوده یعنی افراد به خصوص افراد دچار بیماری های غیرواگیر باید با دقت بیشتری مصرف کنند.

این مقام مسئول بیان کرد : جدول نشانگر رنگی از 8 بخش تشکیل شده است که شامل آرم سازمان غذا و دارو، میزان سهم ،میزان انرژی،مواد مغذی،مقدار و عدد شاخص ها،رنگ های تعیین شده برای هر شاخص و شماره پروانه بهداشتی

این مقام مسئول در پایان از همشهریان عزیز خواست تا در هنگام خرید مواد غذایی و آشامیدنی حتما به جدول نشانگر رنگی یا همان چراغ راهنمایی تغذیه ای به عنوان چراغی برای اصلاح الگوی مصرف توجه داشته باشند .

  • گروه خبری : آخرین اخبار
  • کد خبر : 17002
کلمات کلیدی
الناز خدادادی
خبرنگار

الناز خدادادی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب