ّبه گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو
بازدید مدیرکل سازمان بازرسی از معاونت غذا و دارو
ظهر روز شنبه 7 بهمنماه سال جاری دکتر محبوبی مدیرکل سازمان بازرسی استان به همراه هیئت همراه از حوزه های مختلف معاونت غذا و دارو بازدید کردند.
به گزارس مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو
در صورت امکان از مصرف محصولات لبنی سنتی خودداری کنید.
مهندس الناز خدادادی کارشناس فرآوردههای خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان آذربایجان غربی گفت: با توجه به وجود بیماریهای مشترک بین دام و انسان بهخصوص تب مالت، از شهروندان درخواست داریم در صورت امکان از مصرف لبنیات سنتی خودداری کنند.
به گزارس مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو
بررسـی انـواع فـرآوردههای تراریخته ،فوائد و مضرات آنها
دکتر آقاخان خیری کارشناس فرآوردههای خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان آذربایجان غربی در کارگاه آموزشی که صبح روز شنبه 7 بهمنماه برگزارشده بود به تعریف محصول ترا ریخته پرداخت و گفت: محصول تراریخته محصولی است که در آن دستکاری ژنتیکی انجامشده است یعنی یک یا چند ژن را به یک محصول یا جانور اضافه یا از آن کم کرده تا ویژگیهای آن محصول یا جانور را تغییر دهند.
به گزارس مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو
نصب و توزیع پوسترهای اطلاعرسانی مصرف شیر و محصولات لبنی و کاهش مصرف نمک
با آغاز طرح پویش ملی طرح تغذیه سالم در خصوص مصرف شیر و محصولات لبنی و کاهش مصرف نمک پوسترهای ارسالی از سوی روابط عمومی ستاد در پانل این معاونت نصب و در اختیار اربابرجوع و کارکنان این معاونت قرار گرفت.
به گزارس مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو
با مصرف لبنیات از ابتلا به پوکی استخوان جلوگیری کنید.
با مصرف لبنیات از ابتلا به پوکی استخوان جلوگیری کنید. کلمه استخوان محکم بودن را به یاد ما میآورد ماده اصلی که سختی و شکل استخوان را به وجود میآورد کلسیم است. ذخیره شدن کلسیم در استخوان قبل از تولد آغاز میشود و تا سن ۳۰ سالگی ادامه مییابد. در ۳۰ سالگی به بیشترین سختی خود میرسد اگر فعالیت بدنی وجود نداشته باشد یا غذای حاوی کلسیم کممصرف شود بهتدریج کلسیم استخوانها کم شده و استخوانها شکننده میشود به این حالت پوکی استخوان میگویند.
ّبه گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو
برگزاری مراسم گرامیداشت ولادت حضرت علی (ع) در معاونت غذا و دارو
به مناسبت گرامیداشت ولادت حضرت علی (ع) مراسمی در سالن آمفیتئاتر این معاونت با حضور معاون، مدیران، کارکنان این معاونت و حجتالاسلام حاجآقا بگلری امام جماعت و دکتر افشانی سرپرست روابط عمومی دانشگاه برگزار شد.
به گزارس مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو
چگونه کلسیم بدن خود را تامین کنیم؟
به دلیل نیاز بالای روزانه بدن به کلسیم ،تامین کلسیم از منابع غیر لبنی دشوار است. فرآوردههای لبنی غنیترین منبع کلسیم هستند
ّبه گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو
با قند موجود در شیر آشنا شوید
لاکتوز قند اختصاصی شیر است و آنزیم لاکتاز در بدن وظیفه تجزیه قند لاکتوز را به عهده دارد
به گزارس مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو
ادامه بازرسی ها از آزمایشگاههای همکار و مجاز
در راستای الزام سیاستهای ابلاغی اداره کل آزمایشگاههای کنترل غذا، دارو و تجهیزات پزشکی درزمینه کنترل ادواری عملکرد آزمایشگاههای همکار و مجاز، در مورخ 1 بهمن ماه سال جاری، دکتر امیر رحیمی راد مدیر آزمایشگاه معاونت غذا و دارو به همراه مسئولین فنی و کیفیت این آزمایشگاه از آزمایشگاه مجاز کیمیا پژوه و آزمایشگاه متقاضی اخذ مجوز بهرهبرداری (دانشگاه آزاد اسلامی) واقع در شهرستان ماکو، بازدید به عمل آوردند.
به گزارس مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو
با برخی فرآوردههای گیاهی پرمصرف مورداستفاده در درمان سرماخوردگی و سرفه آشنا شوید.
دکتر لاوین اصغرلو کارشناس دارویی واحد فرآوردههای طبیعی، سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان آذربایجان غربی در یک دوره آموزشی که به شکل وبیناری در معاونت غذا و دارو برگزار شد در خصوص نقش و اهمیت گیاهان دارویی در درمان انواع بیماری ها و تفاوت داروی گیاهی و گیاه دارویی گفت: گیاهان دارویی شامل بخشهایی از گیاه است که پس از خشکاندن، بدون ایجاد هرگونه تغییری در مغازهها و عطاریها به فروش میرسد. زیره، رازیانه، هل یا دارچین مثال گیاهان دارویی هستند؛ اما داروهای گیاهی حاصل تبدیل برخی گیاهان به دارو در کارخانههای داروسازی و طی فرایندی خاص و استریل هستند با این توضیحات مطابق مجوز صنفی ارائهشده به عطاریها، این صنف تنها حق فروش گیاهان دارویی را دارد و بالطبع داروهای گیاهی را میبایست از داروخانهها تهیه کرد.