به گزارس مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو
حضور دانش آموزان در معاونت غذا و دارو و تأکید بر مصرف شیر
با توجه به آغاز پویش ملی طرح تغذیه سالم با مصرف شیر و محصولات لبنی تعدادی از دانش آموزان یکی از مدارس سطح شهر در سالن آمفیتئاتر معاونت غذا و دارو حضور پیدا کردند.
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:
صبح روز سهشنبه 17 بهمنماه سال جاری به جهت تأکید بر اهمیت مصرف شیر و محصولات لبنی تعدادی از دانش آموزان یکی از مدارس سطح شهر در سالن آمفیتئاتر حضور یافتند.
در این مراسم دکتر آقاخان خیری متخصص بهداشت مواد غذایی و کارشناس مواد خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو به تعریف شیر بهعنوان یک ماده غذایی ارزشمند پرداخت و گفت:
به دلیل نیاز بالای روزانه بدن به کلسیم، فرآوردههای لبنی غنیترین منبع کلسیم هستند بنابراین خوردن روزانه 2-3 لیوان شیر همواره توصیه میشود.
خیری در ادامه تأکید کرد: بیماری تب مالت یکی از مهمترین بیماریهای مشترک انسان و دام است. مصرف شیر غیرپاستوریزه، گوشت خام یا نیمهخام، سرشیر، پنیر تازه، بستنی سنتی میتواند باعث ابتلا به این بیماری شود
وی همچنین تصریح کرد: در صورت امکان از خرید محصولات لبنی سنتی خودداری نموده و از محصولات لبنی صنعتی که دارای تاریخ تولید و انقضا و مشخصات نهگانه مندرج بر روی لیبل و آرم سازمان غذا و دارو و تحت نظارت کارشناسان معاونت غذا و دارو موردبررسی و پایش قرار میگیرند مصرف نمایند.
در پایان دانش اموزان با شیر مورد پذیرایی قرار گرفتند.
نظر دهید