برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
  • 1403/09/19 - 14:41
  • - تعداد بازدید: 99
  • - تعداد بازدیدکننده: 97
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:

برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با میکروب شناسی دارویی

صبح روز دوشنبه 19آذرماه سال جاری کارگاه آموزشی آشنایی با میکروب شناسی دارویی برای کارکنان آزمایشگاه کنترل غذا و دارو در سالن شورا معاونت غذا و دارو برگزار شد.

 

به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:

دکتر فرانک قادری عضو هیئت علمی دانشکده داروسازی در این جلسه گفت: درست است که میکروارگانیسم ها در برخی موارد اثرات مفید دارند ولی باید در فرآورده های دارویی با دقت و سنجش بیشتری کنترل گردند.

در ساخت کارخانجات دارویی از ابتدای کار حساسیت بیشتری وجود دارد حتی اجازه ساخت کارخانجات دارویی در شهرک های صنعتی داده نمی شود

رعایت اصول GMP  به عنوان بازوان پرتوان تضمین کیفیت از مرحله انتخاب فضا ، ساخت، ،تجهیزات ،بسته بندی، مستندسازی ،انبارداری،توزیع و  ریکال بسیار مهم است.

عضو هیئت علمی دانشکده داروسازی در ادامه این جلسه به مراحل کنترل کیفیت اشاره کرد و گفت: نمونه برداری،تست و آزمایشات موجود در فارماکوپه و مستندسازی از جمله مراحل اصلی کنترل کیفیت می باشند.

شناسایی  نقاط ریسک پذیر یک فرآیند مهم تلقی می شود چرا که هر چقدر بیشتر با خطرات آشنا شویم و راه های ارزیابی و پیشگیری از ان را به خوبی بشناسیم کنترل این خطرات و اتفاقات ناگهانی بسیار آسان تر می شود یکی زا گام هایی که به ماا در این  امر کمک می کند شناسایی خطرات و اریابی ریسک است

دکتر قادری در این کارگاه آموزشی در خصوص پروسه استریلیزاسیون و مفهوم آن ،کنترل استریلیزاسیون و اطمینان از این فرآیند،چگونگی کنترل میکروبی در کارخانجات دارویی،شناخت روش های شمارش میکروارگانیسم ها صحبت کرد.

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار
  • کد خبر : 12431
کلمات کلیدی
الناز خدادادی
خبرنگار

الناز خدادادی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب