به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:
برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با انواع استاندارد
وضع قوانین و مقررات برای تعیین کیفیت و مشخصات مطلوب یک کالا را استاندارد می گویند .
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:
صبح روز چهارشنبه 18 مهر ماه سال جاری کارگاه آموزشی آشنایی با انواع استاندارد ها شامل استانداردهای ملی،کدکس و کازینگ با حضور کارشناسان شبکه های بهداشتی و کارشناسان دانشکده علوم پزشکی میاندواب و خوی در محل سالن شورا برگزار شد.
مهندس مریم فاخرنیا کارشناس مسئول مواد غذایی و بهداشتی مدرس این دوره گفت: از نظر فنی وضع قوانین و مقررات برای تعیین کیفیت و مشخصات مطلوب یک کالا را استاندارد می گویند که یک گروه از استانداردهای تدوین شده در سطح دنیا استانداردهای ملی هستند .
فاخرنیا در ادامه ضمن تعریف استاندارد ملی بیان کرد: استانداردهای ملی استانداردهایی هستند که شامل مستندات و مقررات کیفی،تعاریف،روش های آزمون و الزامات و قوانین یک کشور در مورد محصولات خود یا محصولات که در آن کشور اجازه فروش داشته به منظور حمایت از مصرف کنندگان تعیین می شوند. این گروه از استانداردها توسط سازمان استاندارد آن کشور و با توجه به شرایط مختلف مانند شرایط اقتصادی ،فنی و غیره تهیه و تنظیم می شوند.
در ادامه این دوره آموزشی به چگونگی و نحوه کاربری سایت استاندارد و چگونگی استفاده از سایت کازینگ به عنوان تنها مرجع محصولات آرایشی برای مواد اولیه مجاز مورد استفاده نیز اشاره شد.
نظر دهید