برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
  • 1402/11/07 - 11:25
  • - تعداد بازدید: 78
  • - تعداد بازدیدکننده: 77
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
به گزارس مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو

با مصرف لبنیات از ابتلا به پوکی استخوان جلوگیری کنید.

با مصرف لبنیات از ابتلا به پوکی استخوان جلوگیری کنید. کلمه استخوان محکم بودن را به یاد ما می‌آورد ماده اصلی که سختی و شکل استخوان را به وجود می‌آورد کلسیم است. ذخیره شدن کلسیم در استخوان قبل از تولد آغاز می‌شود و تا سن ۳۰ سالگی ادامه می‌یابد. در ۳۰ سالگی به بیشترین سختی خود می‌رسد اگر فعالیت بدنی وجود نداشته باشد یا غذای حاوی کلسیم کم‌مصرف شود به‌تدریج کلسیم استخوان‌ها کم شده و استخوان‌ها شکننده می‌شود به این حالت پوکی استخوان می‌گویند.

به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:

کلمه استخوان محکم بودن را به یاد ما می‌آورد ماده اصلی که سختی و شکل استخوان را به وجود می‌آورد کلسیم است. ذخیره شدن کلسیم در استخوان قبل از تولد آغاز می‌شود و تا سن ۳۰ سالگی ادامه می‌یابد.

 در ۳۰ سالگی به بیشترین سختی خود می‌رسد اگر فعالیت بدنی وجود نداشته باشد یا غذای حاوی کلسیم کم‌مصرف شود به‌تدریج کلسیم استخوان‌ها کم شده و استخوان‌ها شکننده می‌شود به این حالت پوکی استخوان می‌گویند.

 پوکی استخوان یک تهدید جدی است و تشخیص زودهنگام اولین قدم برای مبارزه با آن بیماری است باید گفت این بیماری قابل‌پیشگیری و درمان است.

از دلایل ابتلا به پوکی استخوان می‌توان به افزایش سن، یائسگی فعالیت بدنی ناکافی، مصرف ناکافی لبنیات، مصرف سیگار، زایمان زیاد بافاصله کمتر از سه سال، مصرف بعضی داروها مانند داروهای کورتونی اشاره کرد.

به یاد داشته باشید پوکی استخوان یک بیماری خاموش است و بدون هیچ علامتی کم‌کم به وجود می‌آید دقت کنید که همزنان و هم مردان در معرض خطر ابتلا به این بیماری قرار دارند پس با مصرف روزانه شیر و محصولات لبنی خور را از ابتلا به پوکی استخوان محافظت کنید.

  • گروه خبری : آخرین اخبار
  • کد خبر : 1856
کلمات کلیدی
الناز خدادادی
خبرنگار

الناز خدادادی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب