به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:
پلمب یک واحد متخلف توسط معاونت غذا و دارو
مهندس صیادی فر از پلمب یک واحد متخلف تولید کننده رب گوجه فرنگی توسط کارشناسان حوزه فرآورده های خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو خبر داد.
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:مهندس فرزاد صیادی فر مدیر نظارت بر فرآورده های خوراکی،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان آذربایجان غربی از پلمب یک واحد متخلف خبر داد و گفت: بنا بر اطلاعات واصله و در پی انجام عملیات نظارتی برنامهریزیشده، مأموران بازرسی در ساعت ۲:۳۰ بامداد به محل یکی از واحدهای صنعتی مشکوک مراجعه کردند. در ابتدای حضور، درب کارخانه بسته بود؛ از اینرو با هماهنگی فوری با پلیس امنیت و پاسگاه روند بررسی قانونی آغاز شد. حدود دو ساعت بعد، مدیر کارخانه در محل حاضر و امکان ورود نیروهای بازرسی فراهم شد.وی در ادامه افزود: با ورود مأموران و آغاز بازدید از بخشهای مختلف این واحد، مشخص شد که در این محل تولید غیرمجاز رب گوجهفرنگی بدون مجوزهای رسمی و خارج از ضوابط بهداشتی در حال انجام است.در جریان این عملیات، مقدار ۲۴ هزار و ۱۲۰ شیشه رب گوجهفرنگی یککیلو و ۳۰۰ گرمی و ۱۶۰ بشکه ۲۰۰ کیلوگرمی رب گوجهفرنگی فاسد و غیرقابل مصرف که در شرایط نامطلوب نگهداری شده بود کشف و ضبط شد. صیادی فر در پایان افزود: مراتب بلافاصله به مراجع قانونی و قضایی گزارش و براساس اعلام مسئولان نظارتی، پرونده تخلف برای رسیدگی در حال پیگیری است. کارشناسان نظارتی معاونت غذا و دارو با هرگونه فعالیتهای زیرزمینی و غیرمجاز که سلامت عمومی و اعتماد بازار را تهدید میکند، با جدیت برخورد خواهند کرد.
نظر دهید