برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
  • 1403/11/15 - 13:30
  • - تعداد بازدید: 66
  • - تعداد بازدیدکننده: 60
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:

برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با مبانی پدافند زیستی

پدافند غیرعامل در واحدهای تولیدی اهمیت بسیار بالایی داشته و نقش حیاتی در تامین امنیت غذایی جامعه دارد.

به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:

صبح روز دوشنبه 15 بهمن ماه سال جاری کارگاه آموزشی آشنایی با اصول ،مبانی و پدافند زیستی با حضور دکتر نازآور دبیر کمیته پدافند غیرعامل معاونت غذا و دارو ،مدیران این معاونت، دکتر رضازاده مدیر حوادث و فوریت های پزشکی و دبیر شورای سیاست گذاری سلامت در حوادث و بلایا و پدافند غیرعامل دانشگاه و  مسئولین فنی واحدهای تولیدی خوراکی،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی استان و مدرس این دوره آقای آقایی مدیر کل پدافند غیرعامل استانداری در سالن آمفی تئاتر معاونت غذا و دارو برگزار شد.

دکتر آقایی ضمن تاکید بر آشنایی با پدافندهای غیرعامل گفت: شناخت تهدیدات در واحدهای تولیدی اهمیت بسیار بالایی داشته و نقش حیاتی در تامین امنیت غذایی جامعه دارد. رعایت اصول پدافند غیرعامل می تواند از تهدیدات طبیعی،بیولوژیک ،شیمیایی و حتی سایبری جلوگیری کند یا اثرات آن را به حداقل برساند .

وی در ادامه افزود: برخی از مهم ترین دلایل اهمیت پدافند غیرعامل عبارتند از حفظ و امنیت غذایی و سلامت مصرف کنندگان،کاهش آسیب پذیری در برابر تهدیدات،کاهش خسارت های اقتصادی و اجتماعی و محافظت از زیرساخت های حیاتی

مدیر کل پدافند غیرعامل استانداری بیان کرد: ما معتقد هستیم خودآگاهی و آموزش اولین گام در مصونیت است لذا تاکید بر آشنایی با خطرات و تهدیدات و راه های پیشگیری از آن را داریم.

در این کارگاه آموزشی به ارائه مفهوم پدافند غیرعامل؛اهمیت دفاع غیرعامل؛کارکردهای پدافند غیرعامل،معرفی تهدیدات فناوری پایه پرداخته شد.

  • گروه خبری : آخرین اخبار
  • کد خبر : 13554
کلمات کلیدی
الناز خدادادی
خبرنگار

الناز خدادادی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب