به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:
برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با مبانی پدافند زیستی
پدافند غیرعامل در واحدهای تولیدی اهمیت بسیار بالایی داشته و نقش حیاتی در تامین امنیت غذایی جامعه دارد.
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:
صبح روز دوشنبه 15 بهمن ماه سال جاری کارگاه آموزشی آشنایی با اصول ،مبانی و پدافند زیستی با حضور دکتر نازآور دبیر کمیته پدافند غیرعامل معاونت غذا و دارو ،مدیران این معاونت، دکتر رضازاده مدیر حوادث و فوریت های پزشکی و دبیر شورای سیاست گذاری سلامت در حوادث و بلایا و پدافند غیرعامل دانشگاه و مسئولین فنی واحدهای تولیدی خوراکی،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی استان و مدرس این دوره آقای آقایی مدیر کل پدافند غیرعامل استانداری در سالن آمفی تئاتر معاونت غذا و دارو برگزار شد.
دکتر آقایی ضمن تاکید بر آشنایی با پدافندهای غیرعامل گفت: شناخت تهدیدات در واحدهای تولیدی اهمیت بسیار بالایی داشته و نقش حیاتی در تامین امنیت غذایی جامعه دارد. رعایت اصول پدافند غیرعامل می تواند از تهدیدات طبیعی،بیولوژیک ،شیمیایی و حتی سایبری جلوگیری کند یا اثرات آن را به حداقل برساند .
وی در ادامه افزود: برخی از مهم ترین دلایل اهمیت پدافند غیرعامل عبارتند از حفظ و امنیت غذایی و سلامت مصرف کنندگان،کاهش آسیب پذیری در برابر تهدیدات،کاهش خسارت های اقتصادی و اجتماعی و محافظت از زیرساخت های حیاتی
مدیر کل پدافند غیرعامل استانداری بیان کرد: ما معتقد هستیم خودآگاهی و آموزش اولین گام در مصونیت است لذا تاکید بر آشنایی با خطرات و تهدیدات و راه های پیشگیری از آن را داریم.
در این کارگاه آموزشی به ارائه مفهوم پدافند غیرعامل؛اهمیت دفاع غیرعامل؛کارکردهای پدافند غیرعامل،معرفی تهدیدات فناوری پایه پرداخته شد.
نظر دهید