برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
ردیف ضوابط و دستورالعمل‌ها- فرآورده های گوشتی دانلود فایل
1 نحوه ارزیابی افزایش واحدهای لبنی، گوشتی و دریایی واحدهای تولیدی مواد غذایی و آشامیدنی در سال 1400  
2 ضوابط تولید سوسیس و کالباس کارگاهی File
3 تولید سوسیس و کالباس به صورت صنفی  
4 استفاده از گوشت جداسازی شده به روش میکانیکی در فرآورده های گوشتی  
5 حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فرآورده های گوشتی File
6 حداقل ضوابط فنی و بهداشتی کارگاه‌های کوچک تولید انواع سوسیس و کالباس حرارت دیده File

 

تنظیمات قالب