معاونت غذا و دارو
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان آذربایجان غربی
رسالت معاونت غذا و دارو:
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان آذربایجان غربی در راستای حفظ کرامت انسانی و تأمین، حفظ و ارتقاء سلامت آحاد جامعه در صدد است با برنامه محوری، نگاه سیستمی، استفاده از منابع انسانی، امکانات درون و برون بخشی بر تهیه، واردات، صادرات، تولید، توزیع، عرضه، نگهداری، انبارش، مصرف، آزمایش، کنترل و پایش کیفیت مواد و فرآورده های غذایی، دارویی، طبیعی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، بیولوژیک، مکملها، مواد و داروهای تحت کنترل، شیر خشک، تجهیزات و ملزومات پزشکی و دندانپزشکی، اقلام بسته بندی و فرآورده های مرتبط حاصل از فناوریهای نوین نظارت نموده و مناسبترین منابع اطلاع رسانی و آموزش همگانی را فراهم سازد.
چشم انداز معاونت غذا ودارو:
ما بر آنیم تا با تکیه بر الطاف الهی، با بهره گرفتن از ظرفیتهای موجود ضمن ایفای رسالت سازمانی، یکی از پنج معاونت غذا و دارو برتر کشور باشیم.
ارزش های معاونت غذا ودارو:
- پایبندی به اصول و ارزشهای اسلامی، ملی و اخلاقی
- ارائه خدمات علمی، دقیق، کارشناسی و صادقانه
- به رسمیت شناختن و توجه به حفظ کرامت انسان و حقوق ذینفعان
- احساس مسئولیت و تعهد به حرکت در راستای تحقق اهداف سازمانی
- افزایش رضایتمندی گیرندگان خدمت و کارکنان
- التزام به پاسخگو بودن در قبال وظایف سازمانی
اهداف معاونت غذا ودارو:
- تأمین، حفظ و ارتقا سلامت جامعه تحت پوشش
- حفظ و ارتقاء و تضمین ایمنی فرآورده های سلامت در مناطق تحت پوشش
- بهبود دسترسی عادلانه به خدمات دارویی در مناطق تحت پوشش
- نظارت و حمایت از تدارک، تولید و توزیع مطابق ضوابط محصولات سلامت محور در استان
- پیشگیری و مبارزه با قاچاق و کاهش تقلب در کالاهای سلامت محور
- بهبود فرآیندهای ارائه خدمت
- تکریم ارباب رجوع و افزایش رضایتمندی گیرندگان خدمت
- فرهنگ سازی، اطلاع رسانی و ارائه آموزشهای عمومی و تخصصی
- ترویج فرهنگ صحیح مصرف غذا و دارو
- کاهش سرانه مصرف دارو
- ارائه خدمات آزمایشگاهی تخصصی کنترل غذا و دارو
- توانمندسازی منابع انسانی
- گسترش همکاری درون و برون بخشی
- بودجه ریزی عملیاتی، صرفه جویی و کنترل هزینه ها
- ارتقاء کیفیت و بکارگیری ابزارهای مدیریتی به روز و کارآمد
- ارتقاء جایگاه معاونت غذا و دارو در زمینه های اجرایی، علمی، پژوهشی و خدماتی
- ارتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات و نظارت در زمینه های دارویی، غذایی، آرایشی و بهداشتی
فرصتهای معاونت غذا ودارو:
- وجود فارغ التحصیلان رشته های داروسازی و صنایع غذایی
- تفکر استفاده بهینه از منابع در سطح معاونت
- وجود آزمایشگاه کنترل غذا و دارو با نیروی انسانی ماهر و تجهیزات پیشرفته
- امکان استفاده از رسانه های ارتباط جمعی به منظور ارتقاء سطح آگاهی عموم مردم و جامعه
- وجود کمیسیون موضوع ماده 20 امور داروخانه ها و شرکتهای پخش در دانشگاه
- وجود کمیسیون ماده 11 قانون تعزیرات در دانشگاه
- وجود کمیته فنی صدور پروانه های بهداشتی در معاونت غذا و دارو
- وجود کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو دانشگاه
- همکاری مناسب معاونت غذا و دارو با مراجع قضایی و تعزیراتی در برخورد با تخلفات