به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:
دومین جشنواره بین المللی عکس«ایران جوان»
آخرین مهلت ارسال آثار جشنواره عکس ایران جوان 3 آذرماه
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:
هشدار درباره مصرف رنگهای مصنوعی در جوجه کباب
استفاده از رنگهای مصنوعی غیر مجاز در مواد غذایی به ویژه جوجه کباب، مخاطرات جدی سلامتی را با خود به همراه دارد این مطلب را مهندس صمدزاد عنوان کرد
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:
گرامیداشت هفته قرآن و عترت
18 لغایت 24 آبان ماه هفته گرامیداشت هفته قرآن و عترت
به گزارش پایگاه خبری وبدا
فراخوان دومین دوره جشنواره بین المللی عکس ( ایران جوان)
مهلت ارسال آثار: 3 آذرماه 1404
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:
جلسه هماندیشی در خصوص مشکلات مرتبط با شیرخشک
در پی بروز کمبودهای مقطعی در برخی از انواع شیرخشک ها جلسه ای با حضور پزشکان متخصص کودکان در دفتر ریاست مرکز آموزشیدرمانی شهید مطهری (ره) برگزار شد.
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:
تبیین وظایف کارشناسان امور دارویی
برگزاری دوره های آموزشی راهی برای یکسان سازی رویه های نظارتی است این مطلب را دکتر احسان تیموری راد گفت.
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:
بازدید کارشناسان از واحدهای تولیدی شوینده شهرستان سردشت
بازدید از کارخانه تولید کننده محصولات شوینده در سردشت توسط کارشناسان حوزه فرآورده های آرایشی و بهداشتی صورت گرفت.
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:
نگاهی به دو گیاه بادرشبو و بادرنجبویه
بادرشبو و بادرنجبویه دو گیاه دارویی معطر اما متفاوت ،که عمدتا در عطاری ها به جای هم فروخته می شوند این مطلب را دکتر سرداری عنوان کرد.
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:
آگاهی سازی در زمینه نشانگر رنگی
به منظور ارتقاء آگاهی عمومی و ترویج فرهنگ مصرف صحیح فرآورده های غذایی کارشناسان معاونت غذا و دارو در مدارس حضور یافتند.
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:
برگزاری دوره آموزشی آشنایی با دستگاه اسپکتوفتومتری
به منظور ارتقاء سطح دانش تخصصی کارشناسان آزمایشگاه دوره آموزشی آشنایی با دستگاه اسپکتوفتوومتری در معاونت غذا و دارو برگزار شد.