برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
  • 1404/08/03 - 09:47
  • - تعداد بازدید: 31
  • - تعداد بازدیدکننده: 29
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:

رشد قابل توجه صدور مجوزهای بهداشتی

مهندس فرزاد صیادی فر از افزایش 18 درصدی صدور مجوزهای بهداشتی در سه ماه دوم سال جاری خبر داد.

به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:

مهندس فرزاد صیادی فر سرپرست نظارت بر مواد غذایی،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان آذربایجان غربی از عملکرد این حوزه در سه ماه دوم سال جاری گفت: در صدور مجوزهای بهداشتی ما شاهد افزایش 18 درصدی صدور مجوزهای بهداشتی نسبت به سه ماه نخست امسال بودیم  که این امر بیانگر بهبود فضای کسب و کار ،افزایش تمایل به سرمایه گزاران به ورود فعالیت های اقتصادی و تقویت فرآیند های صدور مجوز در این حوزه بوده ایم.

وی در ادامه افزود:حوزه غذا به عنوان یکی از بخش های کلیدی معاونت غذا و دارو نقشی اساسی در تضمین سلامت و ایمنی مواد غذایی ایفا می کند یکی از مهم ترین وظایف این حوزه بررسی صدور مجوزهای بهداشتی برای محصولات غذایی ،آشامیدنی ،آرایشی و بهداشتی است.

این مجوزها پس از ارزیابی دقیق ترکیبات،فرمولاسیون ،برچسب گذاری و فرآیند تولید صادر می شود تا اطمینان حاصل شود محصول نهایی با استانداردهای ملی و بین المللی مطابقت دارد.

این مقام مسئول در پایان تاکیدکرد: هدف نهایی از این فرآیند حفظ سلامت مصرف کنندگان و جلوگیری از عرضه محصولات غیراستاندارد و ارتقاءکیفیت مواد غذایی در سطح جامعه است .حوزه غذا با رویکردی علمی و نظارتی خود،نقش محوری در تضمین امنیت غذایی کشور و افزایش اعتماد عمومی به محصولات دارای مجوز دارد.   

  • گروه خبری : آخرین اخبار
  • کد خبر : 21418
کلمات کلیدی
الناز خدادادی
خبرنگار

الناز خدادادی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب