به گزارس مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو
تشکیل جلسه ارتقاء کیفیت آرد و نان
افزایش سبوس در قوت غالب مردم یعنی نان به عنوان یکی از موثرترین راهکارهای ارتقاء سطح سلامت جامعه است.
در خصوص نامه ارسالی از شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در خصوص تصویب سند ملی امنیت غذا و تغذیه و با عنایت به مصوبات جلسه کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی مبنی بر تولید آرد کامل در حداقل 1 الی 3 کارخانه در هر استان جلسه ای با حضور دستگاه های ذیصلاح و دخیل در امر ارتقاء کیفی آرد و نان مصرفی استان صبح روز چهارشنبه 9 بهمن ماه در سالن آمفی تئاتر معاونت غذا و دارو تشکیل شد.
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو : دکتر امیر رحیمی راد مدیر آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان آذربایجان غربی گفت: نظر به اینکه افزایش سبوس در قوت غالب مردم یعنی نان به عنوان یکی از موثرترین راهکارهای ارتقاء سطح سلامت جامعه محسوب می شود لذا یکی از رویکردهای معاونت غذا و دارو، ترویج استفاده از فرهنگ نان کامل و راهکارهای اجرایی در راستای تهیه نان سالم با ارزش غذایی بالا بوده و به منظور دستیابی به این هدف همگی دور هم جمع شدیم تا بتوان به این مهم رسید .
در این جلسه موضوعاتی همچون اختلاط صحیح گندم جهت دستیابی به ویژگی های مطلوب با نظارت اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان، انجمن صنفی کارخانجات آرد و مسئولین فنی واحدهای تولیدی، رعایت زمان استراحت آرد پس از تولید در سطح تولید و در نانوایی قبل از تهیه خمیر کنترل توسط اداره کل غله، سازمان صمت، اتحادیه نانوایان و معاونت بهداشتی ،آموزش نانوایان و ضرورت انجام تخمیر مناسب در تولید نان کامل با استفاده از خمیرمایه و خمیرترش توسط نانوایان در صورت کافی نبودن مایه خمیر، تغییر در دیاگرام خط تولید آرد جهت تولید آرد کامل با نمزنی کمتر جهت دستیابی به نتیجه مطلوب و استهلاک کمتر تجهیزات در کارخانجات مورد بحث و گفتگو قرار گفت.