برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
  • 1403/10/18 - 13:12
  • - تعداد بازدید: 58
  • - تعداد بازدیدکننده: 55
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:

برگزاری دوره آموزشی با حضور کارشناسان معاونت غذا و دارو

در حال حاضر ما قادر به تولید مواد خوراکی با ارزش غذایی بالاتر به لطف استفاده از آنزیم ها هستیم این مطلب را دکتر الماسی گفت.

به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:

صبح  روز سه شنبه 18 دی ماه سال جاری دوره آموزشی آشنایی با انواع افزودنی ها و آنزیم ها مورد استفاده در صنایع غذایی و بهداشتی با حضور دکتر هادی الماسی از استید دانشکده علوم و صنایع غذایی دانشگاه ارومیه با حضور مدیران ،کارشناسان معاونت و شبکه های بهداشتی در محل سالن شورا معاونت غذا و دارو برگزار شد.

دکتر هادی الماسی گفت:امروزه با رشد خیره کننده جمعیت در جهان انسان ها نیاز به مواد غذایی و آشامیدنی دارند خوشبختانه بیوتکنولوژی راه حل های قابل توجهی برای مشکلات غذایی به عنوان سلاح قدرتمند بشر در عصر مدرن به ارمغان آورده است که در حال حاضر ما قادر به تولید مواد خوراکی با ارزش غذایی بالاتر به لطف استفاده از  آنزیم ها هستیم .

الماسی در ادامه این کارگاه آموزشی بیان کرد: آنزیم ها برای رشد و توسعه پایدار هر شکلی از حیات روی کره زمین ضروری هستند و به عنوان کاتالیزو های زیستی عمل می کنند.

وی در ادامه تصریح نمود :اصلی ترین کاربرد آنزیم ها در صنایع غذایی برای کمک به استخراج مواد است که منجر به بهبود شاخص هایی مانند عملکرد،غلظت و پایداری خواهد شد.

آنزیم ها در صنایع مختلف کاربرد داشته که در نهایت منجر به بهبود و افزایش طعم،ارزش غذایی می گردد. امروزه مهندسی آنزیم یک فناوری جدید است که می تواند کاستی های ذاتی بسیاری از فرآیند های شیمیایی در صنایع مختلف را برطرف کرده و نیروی محرکه ای برای توسعه صنایع سنتی شود.

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار
  • کد خبر : 13050
کلمات کلیدی
الناز خدادادی
خبرنگار

الناز خدادادی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب