برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
  • 1404/05/08 - 11:55
  • - تعداد بازدید: 39
  • - تعداد بازدیدکننده: 33
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:

استان آذربایجان غربی رنگین کمانی از اقوام و مذاهب

دکتر محمد امین ولی زاد از استان آذربایجان غربی به عنوان رنگین کمانی از اقوام و مذاهب یاد کرد.

به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:

دکتر محمد امین ولی زاد رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان آذربایجان غربی در مراسم آغاز  به کار کلان منطقه دو کشوری به میزبانی این دانشگاه گفت: استان آذربایجان غربی رنگین کمانی از اقوام و مذاهب است که در کنار هم در کمال برداری و تعامل در حال زندگی هستند.

وی در ادامه افزود:  کلان منطقه ۲ کشوری با دارا بودن سه استان یعنی آذربایجان شرقی ، آذربایجان غربی و اردبیل از نظر وسعت وسیع بوده و بالغ  بر ۱۰۵ هزار کیلومتر مربع از مساحت را به خود اختصاص داده است همچنین در مجموع ۸ الی ۹ میلیون نفر از  جمعیت در این استان ها متمرکز هستند.

با توج به شرایط مرزی استان ها نقش و اهمیت صادرات و واردات بیش از بیش احساس می گردد. تفویض اختیار برای این استان‌ها برای رفع نیازها  از طریق مرزها می تواند اثرات مثبتب در آینده با خد به همراه داشته باشد.

امیدواریم تصمیمات مناسب و خوب در این جلسلت اتخاذ گردد و جروجی نشست تسهیل در ارائه خدمات به مردم شریف کشورمان شود.

  • گروه خبری : آخرین اخبار
  • کد خبر : 18605
کلمات کلیدی
الناز خدادادی
خبرنگار

الناز خدادادی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب