به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:
آغاز طرح آزمایشی تولید نان کامل در یکی ار نانوایی های سطح شهر
در راستای اجرای یکی از مصوبات طرح شده در پنجمین جلسه از طرح ترویج تولید نان کامل از آرد کامل انجام شد.
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:
ظهر روز دوشنبه 23 مهر ماه سال جاری در راستای اجرای یکی از مصوبات مطرح شده در پنجمین جلسه از طرح ترویج تولید نان کامل از آرد کامل تولید آزمایشی این محصول با حضور دستگاه های ذی ربط در محل یکی از نانوایی های سطح شهر انجام شد.
نینا دلیر کارشناس مواد خوراکی و مواد آشامیدنی معاونت غذا و دارو گفت:نان کامل نانی است که از آرد گندم کامل تهیه شده که دارای تمام اجزای دانه گندم شامل آندوسپرم،یا همان مغز ،جوانه و سبوس می باشد و در تامین و ارتقاء سلامت انسان بسیار مفید می باشد.
دلیری در ادامه گفت: با توجه به تصویب سند امنیت غذا و تغذیه در هفدهمین جلسه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی مبنی بر تولید آرد و نان کامل و نظارت بر نانوایی های تولید کننده نان کامل این فرآیند به صورت آزمایشی در یکی از نانوایی های سطح شهر انجام شد.
نظر دهید