به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو
تأکید بر مصرف نمک یددار سفید تصفیهشده
دکتر امیر رحیمی راد مدیر آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان آذربایجان غربی در راستای آغاز طرح پویش ملی تغذیه سالم توصیه بر استفاده اصولی از نمکهای یددار سفید تصفیهشده دارای پروانههای بهداشتی و عدم توجه به تبلیغات گسترده در شبکههای مجازی بر فواید استفاده از نمکهای رنگی ازجمله نمک صورتی، قرمز کرد.
به گزارس مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو
با مصرف حداقل دو لیوان شیر در روز از ابتلا به پوکی استخوان جلوگیری کنید
دکتر محمد دلیرراد معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان آذربایجان در خصوص آغاز پویش ملی مصرف لبنیات و کاهش مصرف نمک که از 1 لغایت 15 بهمنماه آغازشده است گفت: پوکی استخوان یا استئوپروز یک اختلال اسکلتی است که بیشتر در دوران کهنسالی بروز میکند لذا با مصرف حداقل دو لیوان شیر در برنامه غذایی میتوان تا حدود بسیاری از ابتلا به این بیماری جلوگیری کرد.
به گزارس مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو
برگزاری کمیته بررسی گزارشهای مشکلات کیفی تجهیزات پزشکی (MDR) در معاونت غذا و دارو
صبح روز دوشنبه 9 بهمنماه سال جاری و به همت مدیریت نظارت و ارزیابی تجهیزات پزشکی معاونت غذا و دارو کمیته بررسی گزارشهای مشکلات کیفی تجهیزات پزشکی MDR با حضور اعضا در محل سالن آمفیتئاتر معاونت غذا و دارو برگزار شد.
به گزارس مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو
با داروهای ضد درد و ضدالتهاب آشنا شوید
مصرف بیرویه داروهای ضد درد و ضدالتهابی نهتنها هیچ کمکی به کاهش درد بیمار نخواهد کرد بلکه میتواند باعث ایجاد عوارض کلیوی و گوارشی در فرد مصرفکننده شود.
ّبه گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو
بازدید مدیرکل سازمان بازرسی از معاونت غذا و دارو
ظهر روز شنبه 7 بهمنماه سال جاری دکتر محبوبی مدیرکل سازمان بازرسی استان به همراه هیئت همراه از حوزه های مختلف معاونت غذا و دارو بازدید کردند.
به گزارس مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو
در صورت امکان از مصرف محصولات لبنی سنتی خودداری کنید.
مهندس الناز خدادادی کارشناس فرآوردههای خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان آذربایجان غربی گفت: با توجه به وجود بیماریهای مشترک بین دام و انسان بهخصوص تب مالت، از شهروندان درخواست داریم در صورت امکان از مصرف لبنیات سنتی خودداری کنند.
به گزارس مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو
بررسـی انـواع فـرآوردههای تراریخته ،فوائد و مضرات آنها
دکتر آقاخان خیری کارشناس فرآوردههای خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان آذربایجان غربی در کارگاه آموزشی که صبح روز شنبه 7 بهمنماه برگزارشده بود به تعریف محصول ترا ریخته پرداخت و گفت: محصول تراریخته محصولی است که در آن دستکاری ژنتیکی انجامشده است یعنی یک یا چند ژن را به یک محصول یا جانور اضافه یا از آن کم کرده تا ویژگیهای آن محصول یا جانور را تغییر دهند.
به گزارس مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو
نصب و توزیع پوسترهای اطلاعرسانی مصرف شیر و محصولات لبنی و کاهش مصرف نمک
با آغاز طرح پویش ملی طرح تغذیه سالم در خصوص مصرف شیر و محصولات لبنی و کاهش مصرف نمک پوسترهای ارسالی از سوی روابط عمومی ستاد در پانل این معاونت نصب و در اختیار اربابرجوع و کارکنان این معاونت قرار گرفت.
به گزارس مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو
با مصرف لبنیات از ابتلا به پوکی استخوان جلوگیری کنید.
با مصرف لبنیات از ابتلا به پوکی استخوان جلوگیری کنید. کلمه استخوان محکم بودن را به یاد ما میآورد ماده اصلی که سختی و شکل استخوان را به وجود میآورد کلسیم است. ذخیره شدن کلسیم در استخوان قبل از تولد آغاز میشود و تا سن ۳۰ سالگی ادامه مییابد. در ۳۰ سالگی به بیشترین سختی خود میرسد اگر فعالیت بدنی وجود نداشته باشد یا غذای حاوی کلسیم کممصرف شود بهتدریج کلسیم استخوانها کم شده و استخوانها شکننده میشود به این حالت پوکی استخوان میگویند.
ّبه گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو
برگزاری مراسم گرامیداشت ولادت حضرت علی (ع) در معاونت غذا و دارو
به مناسبت گرامیداشت ولادت حضرت علی (ع) مراسمی در سالن آمفیتئاتر این معاونت با حضور معاون، مدیران، کارکنان این معاونت و حجتالاسلام حاجآقا بگلری امام جماعت و دکتر افشانی سرپرست روابط عمومی دانشگاه برگزار شد.