به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:
حال و هوای غم و اندوه در معاونت غذا و دارو
به مناسبت گرامیداشت یاد و خاطره شهادت حضرت آیت الله رئیسی و هئیت همراه در حادثه غمناک سقوط بالگرد فضای غم و اندوه در معاونت غذا و دارو حاکم شد.
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:
پیام تسلیت سرپرست معاونت غذا و دارو در پی سقوط بالگرد
دکتر هادی عباسیان سرپرست معاونت غذا و دارو طی پیامی شهادت حضرت ایت الله رییسی ،رئیس جمهور محبوب و مردمی کشور و هیئت همراه را تسلیت گفت:
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:
31 اردیبهشت ماه روز ملی اهداء عضو گرامی باد
بهبود،ارتقاء،توسعه و پیشبرد اهداف آموزش عمومی و تخصصی اهداء اعضاء از موارد مرگ مغزی
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:
دسترسی آسان به دارو از حقوق اصلی انسان هاست
دکتر هادی عباسیان گفت: زنجیره تامین دارو می بایست فراهم کننده دارویی با کیفیت و قابل قبول برای عموم مردم باشد که این از حقوق اصلی انسان هاست.
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:
فراخوان ملی انتقال تکنولوژی،احداث کارخانه و تولید ماده اولیه طبیعی،سنتی،مکمل، شیرخشک، غذاهای ویژه بیمارستانی
در راستای تحقق شعار سال از کلیه سرمایه گذاران،فعالان اقتصادی،بازرگانان و تجار دعوت به عمل می آید.
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو
رفع مشکل کمبود شیر خشک در یکی از شهرستانهای استان
مهندس فرزاد صیادی فر رئیس اداره فرآوردههای طبیعی، سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو از رفع مشکلات در خصوص عرضه انواع شیر خشک در یکی از شهرستانهای استان خبر داد.
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو
شماره تلفنهای جدید معاونت غذا و دارو
در راستای سهولت تماس با کارشناسان معاونت غذا و دارو شماره تلفنهای جدید معاونت غذا و دارو اعلام شد
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو
فراخوان دومین رویداد فرهنگی و هنری کشور
دعوت به فراخوان دومین رویداد فرهنگی و هنری کشور
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو
حضور دکتر میر وحید علوی در برنامه زنده رادیویی ایستهلر
وضعیت داروهای تولید داخل خوب بوده و در برخی اقلام دارویی خاص وارداتی که مشابه داخلی ندارند دچار کمبود هستیم.
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو
نشانگر رنگی تغذیه ای گامی برای اصلاح الگوی مصرف
نشانگرهای رنگی تغذیهای، همان چراغ راهنمای روی محصولات غذایی هستند که مقدار پنج شاخص مهم و مؤثر در سلامتی را مشخص میکند.