به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:
حضور کارشناس معاونت غذا و دارو در برنانه زنده رادیویی سوگی سارای
نظارت مستمر بر تولید و عرضه انواع محصولات لبنی صنعتی و صیانت از حقوق مصرف کنندگان از مهم ترین وظایف کارشناسان معاونت غذا و داروست این مطلب را دکتر رامین تیموری گفت.
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:
دکتر رامین تیموری کارشناس فرآورده های خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان آذربایجان غربی با حضور در برنانه زنده رادیویی سوگی سارای در خصوص محصولات لبنی سنتی و صنعتی گفت: محصولات لبنی صنعتی با استفاده از تجهیزات پیشرفته ،مواد اولیه استاندارد و در شرایط بهداشتی و کنترل شده تولید می شوند این محصولات پیش از عرضه به بازار فروش مراحل دقیق آزمایشگاهی ،میکروبی ، شیمیایی و کیفی را طی کرده و تنها در صورت کسب مجوزهای بهداشتی لازم اجازه ورود به بازار را پیدا می کنند.
در مقابل محصولات لبنی سنتی هر چند از نظر طعم مورد توجه برخی مصرف کنندگان هستند اما به دلیل نبود نظارت کامل در فراّیند تولید احتمال آلودگی میکروبی و کاهش ماندگاری در آنها بالاتر است
وی در پایان افزود: این معاونت همچنان بر اهمیت آگاهی مصرف کنندگان تاکید داشته و توصیه می کند شهروندان تنها از محصولات دارای پروانه بهداشتی ساخت و نشان استاندارد استفاده کنند تا سلامت خانواده ها به خطر نیفتد.
نظر دهید