به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:
جلسه هم اندیشی با حضور تولیدکنندگان صنایع کنسانتره،پوره و رب
صبح روز شنبه 13 بهمن ماه سال جاری جلسه هم اندیشی با حضور معاون،مدیران،نمایندگان جهاد کشاورزی،اداره صمت و تولیدکنندگان واحدهای کنسانتره و آبمیوه و رب در محل سالن شورا معاونت غذا و دارو برگزار شد.
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو: صبح روز شنبه 13 بهمن ماه سال جاری جلسه هم اندیشی با حضور معاون،مدیران،نمایندگان جهاد کشاورزی،اداره صمت و تولیدکنندگان واحدهای کنسانتره و آبمیوه و رب در محل سالن شورا معاونت غذا و دارو برگزار شد.
دکتر هادی عباسیان معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان آذربایجان غربی گفت: صنایع کنسانتره و پوره در این استان از اهمیت بالایی برخوردار هستند زیرا این استان یکی از قطب های اصلی کشاورزی و باغداری در ایران است وجود صنایع تبدیلی می توانند اثرات مثبتی مانند کاهش ضایعات کشاورزی،ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی،توسعه صادرات و ارز آوری برای استان و کشور داشته باشد.
دکتر زمانی مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی،آشامیدنی ،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو به ارائه گزارش عملکرد این معاونت از 10 ماهه ابتدای امسال پرداخت و بیان کرد: هدف اصلی این معاونت صیانت از کیفیت و ایمنی غذا است و ما با تمام توان در کنار تولیدکنندگان هستیم صنایع کنسانتره در این استان یکی از کلیدی ترین بخش های اقتصادی کشاورزی و صنعتی است و نقش مهم در افزایش درآمد کشاورزان و بازارهای صادراتی و توسعه پایدار در این استان را دارد.
در ادامه این هم اندیشی مدیران عامل واحدهای تولیدی هر کدام مشکلات خود را عنوان کردند مشکلاتی مانند عدم توانایی در وارد کردن ماشین آلات جدید،مشکلات موجود در ثبت سفارش،عدم پاسخگویی کارشناسان سازمان غذا و دارو،تغییرات اقلیم ،نیاز به تدوین و بازنگری در استانداردها/ عدم اختصاص ارز دولتی و ... مطرح شد.
خانم ساناز ستارزاده نماینده اداره صمت در ادامه بیان کرد: در استان 400واحد تولید کننده آبمیوه داریم که متاسفانه فقط یک سوم آنها فعال هستند استان ما رتبه دو کشوری در تولید آبمیوه را داشته که متاسفانه در حال حاضر آن را از دست دادیم مشکلاتی مانند کاهش قدرت خربد ،عدم وجود فرهنگ مصرف آبمیوه، بهره وری پایین در واحدها ،فرسوده بودن ماشین الات، تحریم بودن کشور،وجود سیستم انقباضی در سیاست های ارزی از سوی وزارتخانه همگی مشکلات موجود هستند که باید رفع شوند.
دکتر هادی الماسی عضو هیئت علمی گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه ارومیه و رئیس بنیاد نخبگان نیز در این جلسه هم اندیشی تصریح نمود: بنیاد ملی نخبگان نقش مهمی در حل مشکلات صنعت از طریق حمایت از نخبگان ،استعدادهای برتر و محققان دارد. این نهاد با ایجاد ارتباط میان دانشگاه ،پژوهشگران و صنعتگران ،زمینه های نوآوری و توسعه فناوری را فراهم می کند دانشگاه اعلام همکاری خود را در راستای توسعه تولید محصولات جدید و حضور در بازارهای رقابتی اعلام می نماید.
نظر دهید