به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:
تشدید نظارت بر کارگاه های تولید نقل و حلوا
نقل و حلوا از جمله محصولاتی است که از جایگاه ویژه ای در سفره مردم ارومیه در شب یلدا برخوردار است.
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:
کارشناسان حوزه فرآورده های خوراکی و آشامیدنی معاونت غدا و دارو از کارگاههای تولید حلوا و نقل با توجه به نزدیک شدن ایام شب یلدا و افزایش مصرف و خرید بازدید کردند.
در این بازدیدها وضعیت بهداشتی کارگاهها، کیفیت مواد اولیه ،نحوه بستهبندی، شرایط نگهداری و رعایت استانداردهای تولید مورد ارزیابی قرار گرفت.
هدف از این بازرسیها تامین سلامت مصرف کنندگان و پیشگیری از عرضه محصولات غیر بهداشتی در ایام پرمصرف شب یلدا عنوان شد.
نظر دهید