برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
  • 1402/11/04 - 08:34
  • - تعداد بازدید: 102
  • - تعداد بازدیدکننده: 101
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
ّبه گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو

با قند موجود در شیر آشنا شوید

لاکتوز قند اختصاصی شیر است و آنزیم لاکتاز در بدن وظیفه تجزیه قند لاکتوز را به عهده دارد

به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:

لاکتوز قند اختصاصی شیر است و آنزیم لاکتاز در بدن وظیفه تجزیه قند لاکتوز را به عهده دارد. لاکتوز قند اصلی یافت شده در شیر انسان و گاو است میزان لاکتوز در شیر انسان ۷ درصد است درحالی‌که / ۴ درصد  شیر گاو لاکتوز است. چنانچه پس از مرحله شیرخوارگی مصرف شیر در رژیم غذایی کودک کم یا قطع شود به‌تدریج میزان ساخت آنزیم لاکتاز در بدن کاهش می‌یابد با کاهش ترشح آنزیم لاکتاز در بدن عدم پذیرش شیر پدید می‌آید و اغلب پس از مصرف شیر دچار عوارض گوارشی مثل نفت دل‌پیچه و اسهال می‌شوند با مصرف تدریجی شیر آنزیم لاکتاز مجدداً در بدن ساخته می‌شود و عدم پذیرش بدن به قند لاکتوز به‌تدریج رفع می‌شود.

  • گروه خبری : آخرین اخبار
  • کد خبر : 1752
کلمات کلیدی
الناز خدادادی
خبرنگار

الناز خدادادی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب