به گزارش خدادادی مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:
دکتر اکبر زمانی مدیر نظارت و ارزیابی مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی، در خصوص اقدامات و عملکرد این حوزه در مردادماه سال جاری گفت: در مردادماه سال جاری تعداد پنج جلسه کمیته فنی صدور پروانههای بهداشتی استان تشکیل شد و درمجموع به تعداد ۴۶ مجوز بهداشتی برای تولید انواع فرآوردههای غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی شامل ۲ مورد (صدور/تمدید/اصلاح پروانه بهرهبرداری)، ۲۳ مورد (صدور/تمدید/اصلاح پروانه ساخت)، ۴ مورد (صدور/تمدید/اصلاح پروانه ظرفیت خالی)، ۲ مورد (صدور/تمدید/اصلاح شناسه نظارت کارگاهی) و ۱۵ مورد (صدور، تایید صلاحیت) پروانه مسئول فنی صادر شد.
زمانی در ادامه بیان کرد: کارشناسان مواد غذایی و بهداشتی استان طی ۲۹۹ مورد بازدید سرزده، به واحدهای تولیدی (غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی) مراجعه و نسبت به کنترل ادواری مرکز تولید و انجام نمونهبرداری از محصولات تولیدی اقدام کردند.
مدیر نظارت و ارزیابی مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی اظهار کرد: طی اقدامات و پیگیریهای انجامیافته از سوی کارشناسان مواد غذایی و بهداشتی استان به تعداد ۷ مورد توقیف کالا شامل پنیر پیتزا، خرما، پوست مرغ جداشده، چربی اضافی، انواع افزودنیها، پنیر خامهای، بستنی، نوشابه گازدار، نوشمک، نقل و مایع ظرفشویی و نیز به تعداد ۲ مورد امحاء کالا (مجموعاً شامل ۱۴۳۰ کیلوگرم) شامل پنیر پیتزا و پنیر اقدام شد.
این مقام مسئول در پایان گفت: در راستای مبارزه با قاچاق کالا و همچنین کنترل مراکز عرضه ضمن انجام بازدید از مراکز عرضه، نسبت به توقیف ۱۶۱۴ قلم محصولات آرایشی و بهداشتی و پیگیری تخلفات از مراجع قضایی درمجموع به ارزش دو میلیارد و ۲۱۳ میلیون و ۱۰۰ هزار ریال و و ۱۲ هزار و ۳۱۰ قلم محصولات غذایی و آشامیدنی درمجموع به ارزش سه میلیارد و ۷۵۵ میلیون ریال (شامل انواع کالاهای غیرمجاز، قاچاق، تقلبی و تاریخ منقضی) اقدام شد.