English|صفحه اصلی  | سایت اصلی دانشگاه |   امروز: سه شنبه ٢٩ بهمن ١٣٩٨
-->


  چاپ        ارسال به دوست

دکتر غفارزاده عنوان کرد:

نظام شبکه توزیع مواد غذایی و آشامیدنی بازنگری می‌شود

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی ارومیه:

جلسه کمیته پدافند غیر عامل معاونت غذا و دارو آذربایجان غربی با رویکرد بررسی تهدیدات زیستی در حوزه مواد غذایی برگزار شد

دومین جلسه کمیته پدافند غیر عامل معاونت غذا و دارو دانشگاه روزدوشنبه مورخ 25/09/1398 به حضور مسئولینی از استانداری، انتقال خون/ دبیر کمیته پدافند غیر عامل دانشگاه علوم پزشکی/ معاونین غذا و دارو/ امور بهداشتی/ مدیران حراست، بازرسی و پاسخگویی به شکایات و سازمان های مردم نهاد دانشگاه/ مدیران آزمایشگاه کنترل غذا و دارو، نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی، دبیر کمیته پدافند معاونت، مدیر گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی و سایر کارشناسان مرتبط در محل سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه دکتر جلال غفارزاده معاون غذا و دارو و رئیس کارگروه غذا و داروی کمیته پدافند غیر عامل دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی به اقدامات اخیر تخریب کنندگان عرضه تولیدات ملی اشاره کرد و گفت:

در تهدیدات زیستی اخیر، که توسط دشمن و عوامل آن در داخل کشور به اجرا درآمده، اقلام سلامت محور مورد هدف قرار گرفته است

دکتر غفارزاده تصریح کرد: در این اقدامات عامدانه، عوامل اخلال‌گر با ایجاد عملیات روانی، جسم خارجی در داخل بسته‌بندی فرآورده‌های آردی و قندی جاسازی و توزیع نمودند که این آفندهای زیستی موجب تهدید سلامت شهروندان و ایجاد جو روانی در جامعه گردید.

دکتر غفارزاده در ادامه بر تدوین راهکارهایی جهت کاهش آسیب‌پذیری حوزه سلامت به عنوان حوزه‌ای تاثیر‌گذار در زندگی مردم و اقتصاد جامعه اشاره و بر بازنگری و اجرای اقدامات اصلاحی با مشارکت سازمان‌های متولی نظام شبکه توزیع مواد غذایی از مرحله تولید تا مصرف تاکید نمودند.

در ادامه دکتر بهرامی دبیر کمیته پدافند غیر عامل دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی در زمینه اقدامات انجام شده طی چند روز اخیر، از سوی کارگروه‌های کمیته پدافند غیر عامل دانشگاه علوم پزشکی از جمله: کارگروه‌های بهداشت و پیشگیری (معاونت امور بهداشتی)، تشخیص و آشکارسازی (معاونت غذا و دارو) و تریاژ، تخلیه و درمان (معاونت امور درمان)، پیگیری و نتایج بحث و بررسی شد.

گفتنی است: استخراج نقاط آسیب‌پذیر حوزه تولید و توزیع مواد غذایی با رویکرد پدافند غیر عامل/ برنامه‌ریزی و تدوین راهکارهایی جهت کاهش آسیب‌پذیری/ اجرای اقدامات مربوط به رصد، پایش وهماهنگی، پیش بینی و پیش‌یابی آفند‌های زیستی / ارتقاء ظرفیت های نظارت و کنترل بر چرخه تولید و توزیع مواد غذایی/ تامین تجهیزات و نیروی انسانی متخصص جهت تقویت زیر ساخت‌های آزمایشگاه کنترل غذا و دارو/ افزایش هماهنگی های درون و برون بخشی/ تشکیل کمیته اطلاع رسانی و... از جمله مصوبات مهم این جلسه بود.

 


٠٨:٠٧ - شنبه ١٤ دی ١٣٩٨    /    شماره : ٢٨٢١٩    /    تعداد نمایش : ٥٧



خروج