English|صفحه اصلی  | سایت اصلی دانشگاه |   امروز: يکشنبه ٢٧ مرداد ١٣٩٨
-->


  چاپ        ارسال به دوست

صبحانه سالم و تاثیر آن در رژیم های لاغری

 به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی استان آذربایجان غربی:

مهندس ناصر غضنفری راد کارشناس ارشد تغذیه و بیوشیمی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان آذربایجان غربی در مصاحبه با برنامه رادیوئی سلام یاشاییش صدا و سیمای استان در خصوص اهمیت صبحانه سالم تصریح کرد: بدن برای سوخت و ساز و انجام اعمال حیاتی نیاز به انرژی دارد و این انرژی بصورت مواد غذایی وارد بدن می شود و مهمترین وعده ای که می‌تواند مواد غذایی مورد نیاز بدن را تامین کند صبحانه می باشد.

وی گفت: تحقیقات نشان داده افرادی که روز خود را با صبحانه سالم شروع می‌کنند از تغذیه سالم و سلامت جسمانی برخوردار بوده و افرادی که از خوردن صبحانه خودداری می‌کنند از دریافت مقدار زیادی ویتامین و مواد مغذی ضروری فیبر غذایی محروم می‌شوند که در وعده‌های بعدی جبران نمی‌شود.

از موارد دیگر که اهمیت صبحانه را نشان می‌دهد این است که خوردن صبحانه برای تنظیم قند خون لازم است. کسانی که صبحانه نمی‌خورند به دلیل کاهش تدریجی قند خون فرد به سمت ریزه خورای به ویژه شیرینی جات سوق پیدا می‌کند.

کارشناس تغذیه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان آذربایجان غربی خاطر نشان کرد: جالب است بدانید که افرادی که به منظور کاهش وزن، رژیم لاغری می‌گیرند اگر صبحانه صرف نکنند در کاهش وزن مطلوب موفق نخواهند بود. بررسی‌ها نشان داده اگر فردی رژیم لاغری بگیرد و صبحانه سالم دریافت کند راحتتر از فردی که رژیم لاغری را بدون صرف صبحانه گرفته، لاغر می شود و به نتایج مطلوب تر دست پیدا می کند. برای این موضوع چندین علت می‌توان گفت از جمله: با نخوردن صبحانه بدن بصورت هوشمندانه به دلیل کاهش دریافت انرژی میزان مصرف انرژی بدن را کاهش داده و در برابر کاهش وزن مقاومت می کند و دلیل دوم و مهمتر اینکه فرد با حذف صبحانه در طول روز دچار گرسنگی شدید شده و در وعده بعدی (ناهار) حجم زیادی از غذاهای پرکالری و انرژی دریافت کرده و مازاد آن تبدیل به چربی شده و در بدن ذخیره می گردد.

 


١٥:٠٢ - سه شنبه ٢٣ بهمن ١٣٩٧    /    شماره : ٢٢٨٣٧    /    تعداد نمایش : ٥٢



خروج