تاریخچه مدیریت آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی استان آزمایشگاه كنترل مواد غذایی ارومیه اولین بار در سال ١٣٤٩ به سرپرستی آقای دكتر عبدالخالق جورابچی در محل ساختمان مریضخانه سل مركز بهداشت، وابسته به سازمان بهداری وقت، به طور رسمی تأسیس یافت. تجهیزات، لوازم و مواد شیمیایی اولیه مورد نیاز این آزمایشگاه از اداره كل آزمایشگاههای كنترل غذا و داروی وزارت بهداری تهیه میگردید. حوزه فعالیت اولیه آزمایشگاه در ابتدا بر كنترل كیفیت فرآوردههای انگور تولیدی استان (به دلیل انگورخیز بودن منطقه)، بررسی آلودگی میكروبی پنیرهای سنتی و تعیین تقلبات روغن حیوانی متمركز بود و نمونهگیری توسط واحد بهداشت محیط انجام و به آزمایشگاه ارسال میگردید.
|