راهنمای ثبت درخواست نام تجاری فرآورده های غذایی و آشامیدنی 1400/10/22
دستورالعمل اجرایی بررسی مدارک، ارزیابی و صدور/ تمدید مجوز فعالیت موسسات آموزشی(حضوری و غیر حضوری) 1400/10/22
راهنمای ثبت درخواست منبع داخلی (پروانه تاسیس و بهره برداری) غذا و آشامیدنی 1400/02/28
کاهش مصرف روغن های جامد در مصرف خانوار ------------------------------------------------
------------------------------------------------
♦ فایل آموزشی نحوه مستند سازی PRP
♦ کتاب آموزش مسئولین فنی مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی و بهداشتی 99/06/25
♦ دوره آموزشی شویندهها و ضدعفونی کنندههای جدید در صنایع غذایی
لیست مباحث به همراه فایل pdf: √ آشنایی با مبانی CIP √ شوینده ها و ضد عفونی کننده های نوین در صنایع غذایی
|