English|صفحه اصلی  | سایت اصلی دانشگاه |   امروز: شنبه ١١ آذر ١٤٠٢
-->

راهنمای ثبت درخواست نام تجاری فرآورده های غذایی و آشامیدنی  1400/10/22

 

دستورالعمل اجرایی بررسی مدارک، ارزیابی و صدور/ تمدید مجوز فعالیت موسسات آموزشی(حضوری و غیر حضوری)  1400/10/22

 

راهنمای ثبت درخواست  منبع داخلی (پروانه تاسیس و بهره برداری) غذا و آشامیدنی 1400/02/28

 

GMO خوب یا بد؟

 

ایزو 22000

 

کاهش مصرف روغن های جامد در مصرف خانوار

------------------------------------------------

آشنایی با نشانگرهای رنگی

 

قاچاق-آرایشی و بهداشتی

 

قند و مضرات آن

 

مضرات نمک

------------------------------------------------

راهنمای استفاده از TTAC

 

♦  فایل آموزشی نحوه مستند سازی PRP

 

کتاب آموزش مسئولین فنی مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی و بهداشتی 99/06/25

 

♦  دوره آموزشی شوینده‌ها و ضدعفونی کننده‌های جدید در صنایع غذایی  

  • دوره آموزشی "شوینده‌ها و ضدعفونی کننده‌های جدید در صنایع غذایی" با همکاری معاونت غذا و دارو و شرکت ایده گستر درمان برای 71 نفر از کارشناسان نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و مسئولین فنی کارخانجات غذایی و بهداشتی استان در محل معاونت غذا و دارو در روزهای 21 و 23 مرداد 93 برگزار گردید.

               لیست مباحث به همراه فایل pdf:

                                                       √ آشنایی با مبانی CIP

                                                       √ بهداشت دست در صنایع غذایی

                                                      √ شوینده ها و ضد عفونی کننده های نوین در صنایع غذایی