English|صفحه اصلی  | سایت اصلی دانشگاه |   امروز: شنبه ١١ آذر ١٤٠٢
-->

 

 

   

ضوابط فنی و بهداشتی انواع فرآورده های کنسروی گوشتی و غیر گوشتی  1400/04/29

دانلود

اختیاری شدن استفاده از دستگاه شیشه شور برای خطوط تولید فرآورده های کنسروی 1400/04/05

دانلود

بخشنامه تولید رب گوجه فرنگی نیمه فرآوری شده بالک برای مصارف صنعتی

دانلود

بخشنامه فلاونوئیدهای اریوسیترین و هیسیتریدین آبلیمو

دانلود

بخشنامه در خصوص نتایج آزمایشگاهی پایش نمونه های آبلیمو

دانلود

بخشنامه آبلیمو از آب لیموی تازه و از کنسانتره

 دانلود

الزامات کنترل کیفی و ایمنی قوطی های فلزی

دانلود

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فرآورده های کنسروی (گوشتی و غیر گوشتی)

دانلود

حداقل وزن آبکش کنسرو ماهی محصولات داخلی و وارداتی (۹۳/۰۹/۲۹)

دانلود