English|صفحه اصلی  | سایت اصلی دانشگاه |   امروز: شنبه ١١ آذر ١٤٠٢
-->

تنوع اجاره نامه های بارگذاری شده در سامانه ثبت منبع 1400/07/21

 

چک لیست ارزیابی سیستم تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی 1400/07/17

 

چك لیست ممیزی سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی   1400/07/17

 

دستورالعمل اجرایی نحوه ارزیابی و ممیزی واحدهای تولیدی بر اساس استانداردهای مدیریت ایمنی مواد غذایی 1400/07/17

 

ثبت اطلاعات تولیدکنندگان، وارد کنندگان، نگهداری، توزیع و پخش مواد ادلیه و فرآورده های غذایی و آشامیدنی 1400/06/09

 

دستورالعمل اجرایی نحوه اعتبار سنجی گواهیی های ایمنی مواد غذایی  1400/04/29

 

مصوبات جلسه اول تا پانردهم تعیین تکلیف فرآورده های مشترک بین ادارات کل تخصصی- اداره کل فرآورده های غذایی و اشامیدنی 1400/04/12

 

دستورالعمل نحوه اطلاع رسانی امور پزشکی وتبلیغات و انتشار آگهی های دارویی، مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی  1400/02/22

 

دستورالعمل اجرایی فرآیند ثبت نام مسئول سلامت کالا(تولید کننده و وارد کننده) و ثبت اطلاعات شرکت، ثبت نام مسئول فنی، فرآیند انتخاب مسئول فنی، نحوه ارسال تیکت

 

اصلاحیه دستورالعمل نحوه بررسی، ثبت، پیگیری و اعلام نتایج شکایت و اطلاع رسانی فرآروده های آرایشی، بهداشتی و سلولزی  99/12/20

 

رعایت الزامات پیشگیری از شیوع بیماری کرونا ویروس و گزارشات اقدامات ضروری در واحدهای تولید کننده مواد غذایی و آشامیدنی

 

شناسه گذاری محصولات سلامت محور   99/12/06

 

دستورالعمل صدور مجوزهای بهداشتی محصولات ارگانیک     99/3/12

 

اعطای گواهی و نشان عالی طیب و طاهر برای کالاها و خدمات سلامت محور 98/12/12

 

بخشنامه ثبت زیر برندها

برچسب گذاری محصولات غذایی و آشامیدنی

 

دستورالعمل اجرایی نظام رهگیری، ردیابی و کنترل اصالت فرآورده های سلامت محور

 

دستورالعمل اجرایی شناسایی و نحوه برخورد با خطاها و تخلفات نظام رهگیری، ردیابی و کنترل اصالت فرآورده های سلامت محور

 

دستورالعمل اجرایی حمایت از شرکتهای دانش بنیان و فناور

 

اصلاحیه بخشنامه نحوه بررسی شرایط آلاینده های پیرامونی در زمان احداث کارخانه  98/10/10

 

نحوه درخواست پروانه های بهداشتی ثبت منبع(تاسیس و بهره برداری) 98/9/30

 

دستورالعمل نحوه بررسی، ثبت، پیگیری و اعلام نتایج شکایت و اطلاع رسانی جهت جمع آوری فرآورده های غذایی و آشامیدنی غیر مجاز و مجاز نامنطبق 98/9/12

 


  • دستورالعمل اجرایی نحوه صدور پروانه بهداشتی ساخت (استفاده از ظرفیت خالی) فرآورده های غذایی،آرایشی و بهداشتی  نمایش  


  • بخشنامه واردات ژلاتین خوراکی  نمایش 

  • بخشنامه بازنگری استفاده از چربی گیاهی در فرآورده های لبنی  نمایش 

  • دستورالعمل اجرایی تفویض ترخیص مواد اولیه مشمول ماده 16 قانون موادخوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی   نمایش


  • آئین نامه اعطاء نشان ایمنی و سلامت  نمایش


  • دستورالعمل اجرایی نحوه پایش فرآورده های دارای نشان ایمنی و سلامت در سطح عرضه   نمایش

  • دستورالعمل اجرایی صدور و تمدید اعطاء نشان ایمنی و سلامت  نمایش


فرم های مورد نیاز نشان ایمنی و سلامت:




   

  • دستورالعمل اجرایی بررسی فرآورده های گندزدای سطوح  نمایش

                   فرم شماره یک

                   فرم شماره دو



  •  کاهش میزان 10 درصد نمک طعام در فرآورده های غذایی و آشامیدنی   نمایش




برگشت به صفحه قبلی