English|صفحه اصلی  | سایت اصلی دانشگاه |   امروز: دوشنبه ٠٣ مهر ١٤٠٢

معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ارومیه در سال 1381 از معاونت درمان جدا و به صورت مستقل تشکیل شد و همانند سایر مراکز تازه تولد یافته، مهم‌ترین چالش وی اختصاص ساختمان برای ستاد معاونت بود که پیرو هماهنگی‌های به عمل آمده بخشی از بیمارستان سابق شهید قلی‌پور که به علت انتقال بخش‌های درمانی به بیمارستان امام خمینی (ره) ارومیه خالی شده بود پس از بازسازی اساسی به این معاونت اختصاص یافت. در این راستا این مجمومه پس از 15 ماه تلاش و ایجاد تغییرات اساسی در ابنیه در مرداد 1383 در فضایی به مساحت حدود 960 متر مربع و همزمان با دوازدهمین اجلاس معاونین غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور با حضور معاونت محترم غذا و داروی وقت وزارت، به منظور نظارت بر دارو و مواد خوراکی، آشامیدنی و بهداشتی افتتاح و از معاونت درمان جدا گردید و به عنوان یکی از معاونت‌های دانشگاه فعالیت‌های خود را آغاز نموده و هم اکنون در فضایی به مساحت 17000 متر مربع عرصه و 3962 متر مربع زیربنا فعالیت دارد.

 

معاونان معاونت از ابتدای تشکیل تاکنون:


ردیف

نام و نام خانوادگی

تاریخ شروع فعالیت

تاریخ پایان فعالیت

1

دکتر جلال غفارزاده

1381 1385
2

دکتر ابراهیم خلیل بنی‌حبیب

1385 1388
3

دکتر محمد دلیرراد

1388 1392
4 دکتر کامران دهقان 1392 1393
5   دکتر حسن ملکی نژاد 1393 1396
6 دکتر جلال غفارزاده 1396 1400
7 دکتر محمد دلیرراد
1400
-

 

 

معاونت غذا و دارو دارای سه حوزه اصلی:

  1. سرپرست مدیریت نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی سرکار خانم مهندس حقیقت افشار.
  2. مدیر نظارت و ارزیابی مواد و فرآورده های دارویی سرکار خانم دکتر صدیق راد
  3. مدیر آزمایشگاه کنترل غذا و دارو جناب آقای دکتر رحیمی‌راد
  4. مدیر نظارت و ارزیابی تجهیزات پزشکی جناب آقای دکتر  رهبر
  5. سرپرست اداره فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل جناب آقای مهندس صیادی فر