English|صفحه اصلی  | سایت اصلی دانشگاه |   امروز: شنبه ٠٨ بهمن ١٤٠١


  چاپ        ارسال به دوست

به گزارش خدادادی مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو

سلامتی شرطی ضروری برای ایفای نقش اجتماعی است

به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو

دکتر اکبر زمانی سرپرست نظارت و ارزیابی مواد خوراکی، آشامیدنی آرایشی و بهداشتی معاونت غذا دارو در گفتگو با مسئول روابط عمومی در راستای عملکرد این حوزه در آذرماه سال جاری گفت:

سلامت شرطی ضروری برای ایفای نقش‌های اجتماعی است و انسان‌ها در صورتی می‌توانند فعالیت کامل داشته باشند که هم خود را سالم احساس نمایند و هم جامعه آن‌ها را سالم بداند دو جنبه‌ای که همیشه ممکن است بر هم منطبق نباشند.

دکتر زمانی در ادامه تأکید نمود: در جهت ارتقای سطح ایمنی مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و تضمین سلامت فرآورده­های مذکور است کارشناسان این حوزه در آذرماه سال جاری اقداماتی به شرح ذیل انجام داده‌اند

·        تعداد 3 جلسه کمیته فنی صدور پروانه‌های بهداشتی استان تشکیل گردیده و درمجموع به تعداد 111 مجوز بهداشتی برای تولید انواع فرآورده‌های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی شامل 16 پروانه مسئول فنی، 4 پروانه بهره برداری (صدور/ تمدید/ اصلاح) ، 51 پروانه ساخت( صدور/ تمدید/ اصلاح) ، 14پروانه ظرفیت خالی (صدور/ تمدید/ اصلاح) و  26 شناسه نظارت کارگاهی( صدور/ تمدید/ اصلاح) صادر گردیده است.

·        کارشناسان مواد غذایی و بهداشتی استان در طی 310 مورد بازدید سرزده به واحدهای تولیدی (غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی) مراجعه و نسبت به کنترل ادواری مرکز تولید و انجام نمونه‌برداری از محصولات تولیدی اقدام نموده‌اند.

·        طی اقدامات و پیگیری‌های انجام‌یافته از سوی کارشناسان مواد غذایی و بهداشتی استان تعداد 4 مورد امحاء کالا(درمجموع 1365 کیلوگرم) شامل سبوس گندم، آرد برنج، شربت گلوکز و رنگ انجام شده است.

 

·        در راستای مبارزه با قاچاق کالا و همچنین کنترل مراکز عرضه محصولات آرایشی و بهداشتی ضمن انجام بازدید از مراکز عرضه، نسبت به توقیف تعداد 3 مورد مواد غذایی و آشامیدنی شامل روغن قنادی و آرد، طعم‌دهنده شبه طبیعی کره و پاک‌کننده دست (درمجموع 5/163 کیلوگرم) اقدام شد.


١٥:٣٤ - دوشنبه ٢٦ دی ١٤٠١    /    شماره : ٤٩٩٠٠    /    تعداد نمایش : ٣٢



خروج