English|صفحه اصلی  | سایت اصلی دانشگاه |   امروز: جمعه ٢٦ آبان ١٣٩٦

GMO خوب یا بد؟

ایزو 22000

کاهش مصرف روغن های جامد در مصرف خانوار

------------------------------------------------

آشنایی با نشانگرهای رنگی

قاچاق-آرایشی و بهداشتی

قند و مضرات آن

مضرات نمک

------------------------------------------------

راهنمای استفاده از TTAC

♦  فایل آموزشی نحوه مستند سازی PRP

کتاب آموزش مسئولین فنی مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی و بهداشتی

♦  دوره آموزشی شوینده‌ها و ضدعفونی کننده‌های جدید در صنایع غذایی  

  • دوره آموزشی "شوینده‌ها و ضدعفونی کننده‌های جدید در صنایع غذایی" با همکاری معاونت غذا و دارو و شرکت ایده گستر درمان برای 71 نفر از کارشناسان نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و مسئولین فنی کارخانجات غذایی و بهداشتی استان در محل معاونت غذا و دارو در روزهای 21 و 23 مرداد 93 برگزار گردید.

               لیست مباحث به همراه فایل pdf:

                                                       √ آشنایی با مبانی CIP

                                                       √ بهداشت دست در صنایع غذایی

                                                      √ شوینده ها و ضد عفونی کننده های نوین در صنایع غذایی