English|صفحه اصلی  | سایت اصلی دانشگاه |   امروز: پنج شنبه ٠٢ آذر ١٣٩٦

بخش ميكروب‌شناسي

بخش میکروبی این آزمایشگاه از چهار قسمت جداگانه کشت، انکوباسیون، استریلیزاسیون و محیط‌سازی تشکیل شده است که با بکارگیری انواع تجهیزات پیشرفته از جمله: اتوآنالایزر میکروبی (باکتراکت)، دستگاه بی‌هوازی کننده، انکوباتور یخچال‌دار و میکروسکوپ مانیتوردار و... قادر به انجام انواع آزمون‌های میكروب‌شناسی (شناسایی كپك‌ها، مخمرها، پسودوموناس، اسیددوست، آنتروكوكوس، كلستریدیوم‌های احیاكننده سولفیت، باسیلوس، استافیلوكوكوس، سالمونلا، اشریشیاكلی، آنتروباكتریاسه، كلی‌فرم، شمارش كلی میكروارگانیسم‌ها) در انواع مواد اولیه و فراورده‌های خوراكی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی می‎باشد. در بخش دو نفر كارشناسی میكروبیولوژی مشغول به فعالیت می‌باشند.