English|صفحه اصلی  | سایت اصلی دانشگاه |   امروز: يکشنبه ٢٨ آبان ١٣٩٦

بخش آناليز شيميايي

بخش آنالیز شیمیایی آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی، خود متشکل از بخش‌های غلات، رنگ، روغن، آشامیدنی، ادویه‌جات، لبنیات، مواد پروتئینی و گلوسیدی می‌باشد كه با تعداد هشت نفر کارشناس در رشته‌های دكترای دامپزشكی، كارشناسی ارشد (شیمی تجزیه، شیمی آلی، صنایع غذایی با گرایش كنترل كیفیت، مهندسی کشاورزی با گرایش صنایع غذایی) و كارشناسی (صنایع غذایی، شیمی، تغذیه) با دامنه فعالیت بیش از 100 نوع آزمون در خصوص فراورده‌های غذایی و آشامیدنی نظیر انـواع کنسرو، سوسیس، کالباس، همبرگر، انواع شیر، ماست، کره، پنیر، آب، آب‌میوه، مواد قندی (گلوسیدی)، عسل، چای، انواع سس و رب، افزودنی‌ها و چاشنی‌ها، كیك، كلوچه و... فعالیت می‌نماید.