English|صفحه اصلی  | سایت اصلی دانشگاه |   امروز: پنج شنبه ٠٢ آذر ١٣٩٦


  • دستورالعمل اجرایی نحوه صدور پروانه بهداشتی ساخت (استفاده از ظرفیت خالی) فرآورده های غذایی،آرایشی و بهداشتی  نمایش  


  • بخشنامه واردات ژلاتین خوراکی  نمایش 

  • بخشنامه بازنگری استفاده از چربی گیاهی در فرآورده های لبنی  نمایش 

  • دستورالعمل اجرایی تفویض ترخیص مواد اولیه مشمول ماده 16 قانون موادخوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی   نمایش


  • آئین نامه اعطاء نشان ایمنی و سلامت  نمایش


  • دستورالعمل اجرایی نحوه پایش فرآورده های دارای نشان ایمنی و سلامت در سطح عرضه   نمایش

  • دستورالعمل اجرایی صدور و تمدید اعطاء نشان ایمنی و سلامت  نمایش


فرم های مورد نیاز نشان ایمنی و سلامت:




   

  • دستورالعمل اجرایی بررسی فرآورده های گندزدای سطوح  نمایش

                   فرم شماره یک

                   فرم شماره دو



  •  کاهش میزان 10 درصد نمک طعام در فرآورده های غذایی و آشامیدنی   نمایش




برگشت به صفحه قبلی